RimWorld > Support

Turned off the Core mod?

(1/4) > >>

napalm390:
I was trying to figure out how to install mods and I unchecked "core" in the mods section ingame. When I try to start a game, I get a black screen and cannot recheck "core". I thought I could fix this by deleting and reinstalling the game totally, but I still get the black screen. I removed everything I could find to reinstall, but somehow I think it is reusing that setting. My computer uses win 7 if that helps any and never had a problem with it until this mod fiasco.

elStrages:
goto this file:( remember that where it says David its your user name)
C:\Users\David\AppData\LocalLow\Ludeon Studios\RimWorld\Config
Open XML:(will open in notepad)
Open a file called 'ModConfig.xml'
Delete contents then Copy and paste this into it:

--- Code: ---<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<ModsConfigData>
  <buildNumber>722</buildNumber>
  <activeMods>
    <li>Core</li>
  </activeMods>
</ModsConfigData>
--- End code ---

Mod edit:
Updated folder path.  Alternatively, users can go here:
%userprofile%\AppData\LocalLow\Ludeon Studios\RimWorld by Ludeon Studios\Config

harpo99999:
the file you NEED to alter is inside the save file area called \config\ModsConfig.xml where the saves are in \saves\*.rwm.
and the path to the files is the windows drive\users\'USER NAME FROM WINDOWS'\AppData\LocalLow\Ludeon Studios\RimWorld.
you can either re-name the modsconfig OR delete it and rimworld will re-create the file

napalm390:
Thank you very much elStrages, mental break averted!

elStrages:

--- Quote from: napalm390 on February 19, 2015, 07:21:11 PM ---Thank you very much elStrages, mental break averted!

--- End quote ---
Your welcome :)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version