Ludeon Forums

Ludeon Forums

  • October 23, 2019, 05:51:25 PM
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

Poll

How you relate for the full removing automatic turrets?

Positive. It's realistic. Fight with killboxes continues.
Negative. Make a button to kill all enemies in one click.

Pages: 1 ... 29 30 [31] 32 33 ... 456

Author Topic: [1.0] [PROJECT] Hardcore SK project v7: Sunrise  (Read 1783833 times)

blinari

  • Drifter
  • **
  • Posts: 26
  • Refugee
    • View Profile

2) If a hunter downs an animal instead of killing it, the hunter doesnt finish the job (killing the downed animal) and just stays "Standing." not doing anything (can even starve to death). Draft-undraft doesn't help the issue, only if I shoot down the downed animal manually. I had this issue in 1.8, but not in vanilla.

This hasn't happened to me in 1.8 or 1.9. Are you running any other mods?
Logged

Canute

  • Transcendent
  • *****
  • Posts: 7733
  • Refugee
    • View Profile

2) If a hunter downs an animal instead of killing it, the hunter doesnt finish the job (killing the downed animal) and just stays "Standing." not doing anything (can even starve to death). Draft-undraft doesn't help the issue, only if I shoot down the downed animal manually. I had this issue in 1.8, but not in vanilla.
I don't got any trouble with that yet.
Hunter with Range goes close and finish the animal at close range.
Logged

caucasianasian

  • Muffalo
  • *
  • Posts: 1
  • Refugee
    • View Profile

Not sure if this was intentional or not

One cannot install a Prostronic Implant (BionicBrain) but can still buy one.  Had to play around with it but I think it really only needs to be added to the Surgery List. Not sure if this was intentional or not.  I can give you the exact location if you want.
Logged

djjmatexxe

  • Muffalo
  • *
  • Posts: 10
  • Refugee
    • View Profile

Quote
Not sure if this was intentional or not

One cannot install a Prostronic Implant (BionicBrain) but can still buy one.  Had to play around with it but I think it really only needs to be added to the Surgery List. Not sure if this was intentional or not.  I can give you the exact location if you want.
I have the same issue.

Quote
This hasn't happened to me in 1.8 or 1.9. Are you running any other mods?
Nope, only this modpack. It is also a fresh install of the game.
Also, this doesn't happen right off the bat; it started happening to me after like 12 hours into the colony.
« Last Edit: July 19, 2015, 04:40:14 AM by djjmatexxe »
Logged

blinari

  • Drifter
  • **
  • Posts: 26
  • Refugee
    • View Profile

Quote
This hasn't happened to me in 1.8 or 1.9. Are you running any other mods?
Nope, only this modpack. It is also a fresh install of the game.
Also, this doesn't happen right off the bat; it started happening to me after like 12 hours into the colony.
What weapon are you using to hunt?
Logged

blinari

  • Drifter
  • **
  • Posts: 26
  • Refugee
    • View Profile

Gather sand doesn't work. If you set a tile to gather sand the colonists approach the tile and stay there, trying to do something which triggers a debug error.
Logged

Canute

  • Transcendent
  • *****
  • Posts: 7733
  • Refugee
    • View Profile

This modpack don't got a gather sand function.
Do you use other mods too ?
Logged

blinari

  • Drifter
  • **
  • Posts: 26
  • Refugee
    • View Profile

Just A2B, and a few small edits of my own that wouldn't affect this. It's called "Collect Sand" under Orders. The error is "Failed to find Verse.ThingDef named MD2SandPile. There are 1932 defs loaded."

Logged

djjmatexxe

  • Muffalo
  • *
  • Posts: 10
  • Refugee
    • View Profile

Quote
This hasn't happened to me in 1.8 or 1.9. Are you running any other mods?
Nope, only this modpack. It is also a fresh install of the game.
Also, this doesn't happen right off the bat; it started happening to me after like 12 hours into the colony.
What weapon are you using to hunt?
Plasma Precision Rifle x2
Specialist sniper rifle x1
Logged

djjmatexxe

  • Muffalo
  • *
  • Posts: 10
  • Refugee
    • View Profile

This modpack don't got a gather sand function.
Do you use other mods too ?
There is a collect sand option in the Orders section. I'm using only this modpack.
Logged

blinari

  • Drifter
  • **
  • Posts: 26
  • Refugee
    • View Profile

Quote
This hasn't happened to me in 1.8 or 1.9. Are you running any other mods?
Nope, only this modpack. It is also a fresh install of the game.
Also, this doesn't happen right off the bat; it started happening to me after like 12 hours into the colony.
What weapon are you using to hunt?
Plasma Precision Rifle x2
Specialist sniper rifle x1

Confirmed with the plasma precision rifle. The colonist left the dromedary downed and decided to go for a walk. Meanwhile I was getting a ton of errors about him having more than 10 jobs in one tick.
Logged

blinari

  • Drifter
  • **
  • Posts: 26
  • Refugee
    • View Profile

The "textures" and "languages" folders under CrashLanding are lowercase, when they should be capitalized. On Linux it's case sensitive, causing the textures not to load. Same with "english" under languages.
« Last Edit: July 19, 2015, 08:06:57 AM by blinari »
Logged

Canute

  • Transcendent
  • *****
  • Posts: 7733
  • Refugee
    • View Profile

This modpack don't got a gather sand function.
Do you use other mods too ?
There is a collect sand option in the Orders section. I'm using only this modpack.
My mistake, yes these order exist now.
But i wouldn't use it.
You are geting sand when you made stone blocks, refine oil and with the make sand bill out of crushed stone.
Logged

Canute

  • Transcendent
  • *****
  • Posts: 7733
  • Refugee
    • View Profile

About concrete mixer's.
What is the adv. of the electric one ?
The electric one need 15 sand,10 crushed and you are geting the same amount of concrete of of it like from the regular one and that just need 10 sand,10 crushed.
Yes i know the concrete result is dynamic, thats why i used both time the same crafter and i got 13 concrete each time.
I would suggest that the electric one use twice so much resources and double the output.

Mellee shocker:
These recipe don't work at any kind.
You need 60 steel bar, 35 elec. chips, 5 gold, i got these resources (160 gold) and still got "need material" when i try to force a crafte on the table.

New weapon crafting:
Finaly found the disasamble weapon to slag bill at both weapon table ! :-)
Shouldn't the 2 weapon craft table move to hi-tech ?
Basicly a good idea to get the weapon components from this.
BUT you need to salvage alot of weapons to be able to craft a new one, because you don't get enough Weapon part form it.
I think these Weapon part's should be craftable at the assemble table, while the componets are only from salvaging.
At this way you can craft a new  weapon from the component you got from the salvaged weapon.
Maybe add a new Weapon trader who just sell components and weapon parts.

Power plants and heat:
Plasma reactor produce a nice amout of heat, nice feature ! :-)
But i didn't notice any heat from Steam generator or Coal burner, shouldn't they produce any heat too ?

Geothermal heater produce nice heat, even without power. Why are power needed anyway. Maybe a temperature control, it close the steam hole when the temp is reached.

Fusebox:
I raised the HP from 100 to 500, and after a short circuit 1 fusebox just got 40 HP left, not sure how much power got burned but i don't think i got much at the batteries.

Smithing table for mellee weapon should be moved to Crafting II i think. Maybe an electric smithing table to craft the armor parts.

Brewing:
All these recipts use "no skill" and crafter need to do the job.
I think this should changed to cooking, and some skill requirement.
Even the american moonshiners are proud of their wiskey and need some skills or they just create alcohol ! :-)
Logged

blinari

  • Drifter
  • **
  • Posts: 26
  • Refugee
    • View Profile

This modpack don't got a gather sand function.
Do you use other mods too ?
There is a collect sand option in the Orders section. I'm using only this modpack.
My mistake, yes these order exist now.
But i wouldn't use it.
You are geting sand when you made stone blocks, refine oil and with the make sand bill out of crushed stone.

I just wanted a glass house on the beach.
Logged
Pages: 1 ... 29 30 [31] 32 33 ... 456