Ludeon Forums

Ludeon Forums

  • May 25, 2020, 10:16:54 AM
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

Author Topic: [MOD] (Alpha 3) Flagpoles *DEAD*  (Read 4619 times)

joshwoo69

  • Guest
[MOD] (Alpha 3) Flagpoles *DEAD*
« on: April 03, 2014, 09:39:56 PM »

THIS PROJECT IS DEAD!You hear me?This project is DEAD!!! :-[

If anyone wants to take over please contact me first. thanks!
 :)

It basically adds flag pole as decoration

Coming features:
MORE flags :)

If there is any issues PM me.


ida! What are u doing?!

Known issues:
A stroage tab that when clicked , will not allow the user to do any functions
missing texture error on Rimworld Alpha 3 and above

Version History:
V1.0 initial release
V1.1 Fixed storage tab icon
V1.2 ~experimental version


Download at the bottom. Both experimental and stable.
Flagpole (1) is done by abcdef
Password is the game name!!!

Credits
Mrofa for textures and everything
I give credit to him


[attachment deleted by admin: too old]
« Last Edit: June 18, 2014, 01:02:58 AM by joshwoo69 »
Logged

Celthric Aysen

  • Colonist
  • ***
  • Posts: 687
  • Lead Developer of RimTECH
    • View Profile
    • Deviant Art
Re: [MOD] (Alpha 3) Flagpoles
« Reply #1 on: April 03, 2014, 09:42:00 PM »

Soo......
Any links and images? i mean you did post it on released.
Logged
My DeviantART|E-Vehicles|Flebe's  Channel
"♫"Every people that i see i will never understand"♪"

joshwoo69

  • Guest
Re: [MOD] (Alpha 3) Flagpoles
« Reply #2 on: April 03, 2014, 09:43:30 PM »

I will add it soon
Logged

jamieg

  • Colonist
  • ***
  • Posts: 335
  • Creating beautiful things in the Unknown World
    • View Profile
Re: [MOD] (Alpha 3) Flagpoles
« Reply #3 on: April 03, 2014, 10:05:26 PM »

any chance you can post an image? curious of how many flagpoles it adds to the game and what they look like ;) cheers in advance (if you say yes lol)
Logged
YES! Its true! im updating The BIG BANG mod pack check it out here: https://www.youtube.com/watch?v=orzLZbECR20&list=UUr1sEPUEhFqy01q16zGisIg

joshwoo69

  • Guest
Re: [MOD] (Alpha 3) Flagpoles
« Reply #4 on: April 04, 2014, 02:12:56 AM »

Just a fair warning: it only adds one flagpole :(
Logged

Celthric Aysen

  • Colonist
  • ***
  • Posts: 687
  • Lead Developer of RimTECH
    • View Profile
    • Deviant Art
Re: [MOD] (Alpha 3) Flagpoles
« Reply #5 on: April 04, 2014, 03:26:00 AM »

Not bad, looks kinda cool for entrances!
Logged
My DeviantART|E-Vehicles|Flebe's  Channel
"♫"Every people that i see i will never understand"♪"

joshwoo69

  • Guest
Re: [MOD] (Alpha 3) Flagpoles
« Reply #6 on: April 04, 2014, 03:31:54 AM »

Or building a school :)
Logged

StorymasterQ

  • Planetologist
  • ****
  • Posts: 2113
  • Muffalo Burger!
    • View Profile
    • StorymasterQ’s List of Dubious RimWorld Quotes
Re: [MOD] (Alpha 3) Flagpoles
« Reply #7 on: April 04, 2014, 03:41:30 AM »

A flag pole with custom flags!
  • Boomrat skin
  • Raider shirt
  • Colonist underwear
Logged
I like how this game can result in quotes that would be quite unnerving when said in public, out of context. - Myself

The dubious quotes list is now public. See it here

joshwoo69

  • Guest
Re: [MOD] (Alpha 3) Flagpoles
« Reply #8 on: April 04, 2014, 05:21:30 AM »

Cool but a bit gross
Logged

JinxWolf

  • Drifter
  • **
  • Posts: 31
  • Wolf of RW
    • View Profile
Re: [MOD] (Alpha 3) Flagpoles
« Reply #9 on: April 05, 2014, 01:23:25 PM »

Question on the "Known Issue" warning.
Does that last permanently or is that a sometime thing?
Like every now and again I can't access it?
Logged

mrofa

  • Planetologist
  • ****
  • Posts: 1666
  • Squirrel Hunter
    • View Profile
Re: [MOD] (Alpha 3) Flagpoles
« Reply #10 on: April 05, 2014, 01:46:18 PM »

Yehh i did this only as a example didnt know he will actually use it as a mod, you need to go in and change thingclass if i remmber right since it was just  a copy files of equipment rack that i had under hand to change textures.
Logged
All i do is clutter all around.

joshwoo69

  • Guest
Re: [MOD] (Alpha 3) Flagpoles
« Reply #11 on: April 05, 2014, 07:52:55 PM »

Mrofa, I changed the thing defs and will upload the one without the storage tab

EDIT: Fixed
« Last Edit: April 05, 2014, 08:02:39 PM by joshwoo69 »
Logged