Ludeon Forums

Ludeon Forums

  • December 03, 2022, 11:42:13 PM
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  
Pages: 1 [2]

Author Topic: [Issue with either Fireplace Mod or Holy Washer] rimworld 0.18.1722 rev1196  (Read 3981 times)

docssy

  • Drifter
  • **
  • Posts: 42
  • Refugee
    • View Profile
Re: [Unknown Mod Crash / Help] rimworld 0.18.1722 rev1196
« Reply #15 on: January 20, 2018, 10:55:43 PM »

So I'm up to 11 colonists after 6 hours and not a single crash. That sums it up in my eyes. Sorry I didn't isolate Holy Washer vs Fireplace Mod, but I'll ping both mod authors and they can investigate on their own accord.
Logged

HocotRT

  • Muffalo
  • *
  • Posts: 1
  • Refugee
    • View Profile

Thanks for your work, I greatly appreciate it. I had been dealing with this issue for about a week, going through mod after mod trying to find which one was causing this bug. After seeing your post where you narrowed it down to those five joy granting mods I decided to give removing them one by one a try, starting with the Fireplace mod. I'm still doing a few tests, but it seems removing that particular mod solved the issue for me. In short, your thread has been a godsend.

For the record I'm still running Holy Washer. No issues with it so far, but I'll report back if something comes up.
Logged

Harry_Dicks

  • Planetologist
  • ****
  • Posts: 1675
  • Chilean Helicopter Pilot
    • View Profile
    • Harry Dickle's Fuzzy Pickle

Really good work OP. I'm sure there might have been more efficient methods to narrowing it down, but you did a better job than what I would have done. Especially considering the fact that this wouldn't happen at start of game, you had to wait until your base was somewhat built for it to maybe happen. Even if others don't say so, there will be people that search this stuff and will happen upon this thread.
Logged
Pages: 1 [2]