Ludeon Forums

Ludeon Forums

  • December 18, 2018, 07:23:26 PM
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

Author Topic: 1.0 All Shots Are Missing from All Pawn Types  (Read 207 times)

JekTheSnek99

  • Muffalo
  • *
  • Posts: 3
  • Refugee
    • View Profile
1.0 All Shots Are Missing from All Pawn Types
« on: November 08, 2018, 02:00:23 AM »

Hi! After Rimworld updated to 1.0 from 0.19, I noticed that my hunters weren't pulling their weight and noticed that they spent all day missing their targets. I decided to test it out and used developer mode to spawn in some centipedes. They had an intense fight but after ten minutes, no shots had hit. Everybody was healthy. Even the incendiary launchers miss, even after directly hitting the targets! As if they were invincible. I am running with a few mods but they aren't very game changing, hopefully it's not an issue. I have 300+ hours and this is my favorite run through so far. Thanks!
Logged

Krutonz101

  • Muffalo
  • *
  • Posts: 2
  • Refugee
    • View Profile
Re: 1.0 All Shots Are Missing from All Pawn Types
« Reply #1 on: November 08, 2018, 10:36:03 AM »

Same exact problem.  I responded to another thread.  I did not update from .19 to 1.0 when my error started occurring. What mods are you running
Logged

JekTheSnek99

  • Muffalo
  • *
  • Posts: 3
  • Refugee
    • View Profile
Re: 1.0 All Shots Are Missing from All Pawn Types
« Reply #2 on: November 08, 2018, 09:43:47 PM »

HugsLib
Share The Load
Medical Tab
Allow Tool
Rim Fridge
Snap Out!
Replace Stuff
Numbers
Color Coded Mood Bar
Change Dresser
EdB Prepare
Logged

JekTheSnek99

  • Muffalo
  • *
  • Posts: 3
  • Refugee
    • View Profile
Re: 1.0 All Shots Are Missing from All Pawn Types
« Reply #3 on: November 15, 2018, 12:21:22 AM »

Any idea what to do?
Logged

Tynan

  • Developer
  • Administrator
  • Transcendent
  • *****
  • Posts: 11513
    • View Profile
    • Tynan's Blog
Re: 1.0 All Shots Are Missing from All Pawn Types
« Reply #4 on: November 15, 2018, 09:53:59 AM »

You'll want to post your log file.

But this really isn't a vanilla bug, so I'll move this to Support.
Logged
Tynan Sylvester - @TynanSylvester - Tynan's Blog