Ludeon Forums

Ludeon Forums

  • November 30, 2020, 02:35:22 AM
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

Author Topic: Caravan not loading and leaving bug. (Infinite walking near caravana spot)  (Read 458 times)

zbysiek12345

  • Muffalo
  • *
  • Posts: 12
  • Refugee
    • View Profile

So i have a second colony. First i deleted cause the same problem after almost 80h cause I have only one save. The modlist of first was diffrent (so i don't think it is mod problem, but i'm stupid), current is:

https://steamuserimages-a.akamaihd.net/ugc/948471427336146343/80C1D87C1D73AFAD90EB37330657C4438A5F18FD/

Now I have the same issue. My colonist don't want to load caravan and go, only walking around near the caravana spot. When I load old save (3h ago) caravan is working good. But this not solving my problem, cause after next few hours, less or more this bug will appear and I will lost next few hours of gameplay.

-Capsules are not problem, I currenty don't use this.
-Also this is not problem with overload, even empty caravan will not leave with animals or not.
-Reseting stockpile don't work.
-I try disabling all mod's but it also don't work.
-I try every colonist, and everybody always just wandering near caravan spot.
-All mods are checked to be for my version of game and also don't colide with eachothers.
-Walls around spot are not a problem.

My output log:
https://git.io/fhZDG

One of my bugged save:
https://www4.zippyshare.com/v/Ql64VIqD/file.html

Sombody have an idea what's can cause this bug to eliminate it?
« Last Edit: January 10, 2019, 12:26:14 PM by zbysiek12345 »
Logged

Canute

  • Transcendent
  • *****
  • Posts: 9575
  • Refugee
    • View Profile

Hi,
after loading the safegame you got a repeating lordtick error.
I think that cause the resulting problem.
You need to edit the safegame.
Backup the safegame
Search for <lords>
Delete the first entry from <li> to </li>.
Safe and load the safegame.
If that didn't fix it, undo the delete at the editor and delete the 2. entry.

Since you don't have much mods i would look at
RimWriter (update shortly)
Alpha animals
But when these problem only appear rarely, you can stay with the safegame edit. You just miss an event.

The log contain an error about "RWAutoCaravanEquip" but you don't have that mod or Autoseller active. You should investigate that.


Logged

zbysiek12345

  • Muffalo
  • *
  • Posts: 12
  • Refugee
    • View Profile

...

Man, thank you, you are a genius!

It worked for me (I must delete both <li> entry)

I check if it was these mod's fault. About Autoseller it was, because i checked for minute if it help with caravans.

Cheers!
Logged