Ludeon Forums

Ludeon Forums

  • April 21, 2019, 12:31:12 PM
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

Author Topic: Relation to own faction  (Read 98 times)

Andrenachrome

  • Muffalo
  • *
  • Posts: 1
  • Refugee
    • View Profile
Relation to own faction
« on: March 12, 2019, 05:41:14 PM »

Every time I try to resupply my outpost with transport pods I get the error "Tried to get relation between 'my faction' and itself."
Game doesn't crash and  I can send the pods anywhere else except tiles I own. Please help.
Logged

Kirby23590

  • Colonist
  • ***
  • Posts: 965
  • Full Metal Yorkshire
    • View Profile
Re: Relation to own faction
« Reply #1 on: March 13, 2019, 03:48:45 AM »

You might want to post or move this to the Bug Forums...



I don't know what you kinda mean, but i did the same things and repeated what you kinda do by launching transport pods between 2 colonies that i own to each other and to itself again...

There was no related issue with mine when i repeated those steps...



Are you using mods? If you are playing with mods and that's the case then it might be the cause for the "Tried to get relation between 'my faction' and itself." Error...
Logged

One "happy family" in the rims...
Custom font made by Marnador.


Mehni

  • Super Tester
  • Colonist
  • ***
  • Posts: 801
    • View Profile
Re: Relation to own faction
« Reply #2 on: March 13, 2019, 06:55:27 AM »

What's the exact version of RimWorld you're on? You might want to try updating to an official stable release ;) Try redownloading from Steam / SendOwl.

The bug you describe is on mantis with ID 3525 and 3539, which would be a regression from build 1996. 2150 is the latest build.