Ludeon Forums

Ludeon Forums

  • April 21, 2019, 12:22:55 PM
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

Author Topic: Errors with no mods  (Read 100 times)

Lucy

  • Muffalo
  • *
  • Posts: 2
  • Refugee
    • View Profile
Errors with no mods
« on: March 15, 2019, 07:37:45 PM »

I just started playing this game again but im having a bit of a problem, even with no mods my game shows errors in the debug log, and when I load a map there is usually only one base per faction. I have not started a game with no mods yet but when I do there is usually bugs such as no raids, trade ships not carrying anything, and more. I'm not an expert on this stuff and im not sure what is causing it so any help is appreciated.
Logged

Canute

  • Transcendent
  • *****
  • Posts: 6942
  • Refugee
    • View Profile
Re: Errors with no mods
« Reply #1 on: March 16, 2019, 03:42:32 AM »

Hi,
when you got some error's on rimworld start without mods this is unusual.
But when you use steam there is a common update problem, steam don't delete old files from older version and these can cause problems.
Delete the Core folder and let it reinstall/repair from steam. Uninstall won't help since it don't delete these files.

If you still got error's after that, a logfile would be helpful. You can read the link if you don't know where these are.
https://ludeon.com/forums/index.php?topic=513.0
You need to press Reply to get the option to attach files to your answer.

Logged

Lucy

  • Muffalo
  • *
  • Posts: 2
  • Refugee
    • View Profile
Re: Errors with no mods
« Reply #2 on: March 16, 2019, 09:52:02 AM »

THANK YOU! I'm not getting any more errors even with mods, greatly appreciated  :)
Logged