Ludeon Forums

Ludeon Forums

  • November 21, 2019, 05:18:23 AM
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

Author Topic: "No raid strategy" error  (Read 181 times)

Charlie Tuna

  • Muffalo
  • *
  • Posts: 1
  • Refugee
    • View Profile
"No raid strategy" error
« on: October 17, 2019, 08:52:49 AM »

Debug log: https://gist.github.com/HugsLibRecordKeeper/dad8b3df21170f026f2b3f61d0f6e3b4

The error:
No raid stategy for Task Force Iota with points 4830.319, groupKind=Combat
parms=(target=(Map-3) points=4830.319 )

Exception ticking RaidTrigger200869 (at (141, 0, 101)): System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object
  at RimWorld.IncidentWorker_Raid.ResolveRaidArriveMode (RimWorld.IncidentParms parms) [0x00000] in <filename unknown>:0
  at RimWorld.IncidentWorker_Raid.TryExecuteWorker (RimWorld.IncidentParms parms) [0x00000] in <filename unknown>:0
  at RimWorld.IncidentWorker_RaidEnemy.TryExecuteWorker (RimWorld.IncidentParms parms) [0x00000] in <filename unknown>:0
  at RimWorld.IncidentWorker.TryExecute (RimWorld.IncidentParms parms) [0x00000] in <filename unknown>:0
  at RealRuins.RaidTrigger.TickRare () [0x00000] in <filename unknown>:0
  at RealRuins.RaidTrigger.Tick () [0x00000] in <filename unknown>:0
  at Verse.TickList.Tick () [0x00000] in <filename unknown>:0

This has been happening since the last world I started, basically everytime either mechanoids or the Federation faction from Rimsenal tries to raid me, an error like this appears, and no raid happens.
I can summon raids from the debug menu no problem, works everytime.
I have tried manually removing all files from steam and save folder, still happens.

If anyone has any ideas on how to solve this, would be greatly appreciated.
Logged

Tynan

  • Developer
  • Administrator
  • Transcendent
  • *****
  • Posts: 11856
    • View Profile
    • Tynan's Blog
Re: "No raid strategy" error
« Reply #1 on: October 19, 2019, 02:22:21 PM »

This is a mod bug, so I'll move it from Support to that section.
Logged
Tynan Sylvester - @TynanSylvester - Tynan's Blog