Ludeon Forums

Ludeon Forums

  • February 19, 2020, 03:17:57 PM
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

Author Topic: Game won't start  (Read 178 times)

xevrakhan

  • Muffalo
  • *
  • Posts: 2
  • Refugee
    • View Profile
Game won't start
« on: December 30, 2019, 12:20:10 PM »

Hello
My game ( steam version ) won't even start
Log from windows bug
Problem signature:
  Problem Event Name:   AppHangB1
  Application Name:   RimWorldWin64.exe
  Application Version:   5.6.5.44118
  Application Timestamp:   5a31264f
  Hang Signature:   dea2
  Hang Type:   0
  OS Version:   6.1.7601.2.1.0.256.1
  Locale ID:   1045

And in attachment there is a bug logs from game folder
game was saying i should send it to developer ;)
so what is the problem ?
Logged

Canute

  • Transcendent
  • *****
  • Posts: 8135
  • Refugee
    • View Profile
Re: Game won't start
« Reply #1 on: December 30, 2019, 12:53:26 PM »

Hi,
is this right you primary video card is Intel(R) HD Graphics 5500 ?
Because the crash is related from atiumd64, and ati indicate for ATI/AMD cards.
So i think you maybe got a second video card.
Then you need to tell windows to use that card as primary.


Logged

xevrakhan

  • Muffalo
  • *
  • Posts: 2
  • Refugee
    • View Profile
Re: Game won't start
« Reply #2 on: December 30, 2019, 01:14:48 PM »

2 days of battle ended in bios ....
changed from hybryde option to changeable graphic.

THANK YOU ! :)
Logged