Ludeon Forums

Ludeon Forums

  • April 18, 2021, 05:28:22 PM
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

Author Topic: Debug log filled with yellow and red errors  (Read 329 times)

RDDleav

  • Muffalo
  • *
  • Posts: 4
  • Refugee
    • View Profile
Debug log filled with yellow and red errors
« on: February 12, 2021, 02:52:30 PM »

Can someone help me to send log? (because idk where they are)
Logged

Canute

  • Transcendent
  • *****
  • Posts: 9906
  • Refugee
    • View Profile
Re: Debug log filled with yellow and red errors
« Reply #1 on: February 12, 2021, 02:55:18 PM »

Can someone give RDDleav his glasses back ?
So he can see and read the sticky/pinned topic that explain where to find them.

RDDleav

  • Muffalo
  • *
  • Posts: 4
  • Refugee
    • View Profile
Re: Debug log filled with yellow and red errors
« Reply #2 on: February 13, 2021, 09:18:01 AM »

Logged

Canute

  • Transcendent
  • *****
  • Posts: 9906
  • Refugee
    • View Profile
Re: Debug log filled with yellow and red errors
« Reply #3 on: February 13, 2021, 10:15:51 AM »

Quote
Mod Large Faction Bases: targetVersion field is obsolete, use supportedVersions instead.
That mod is made for 1.0 and not for 1.2 thats why you got that msg.
A quick check at the workshop show the mod is made for 1.2 too.
You either use a wrong version or the mod got some wrong conficuration.

Quote
Config error in ZBiome_Plant_WildRose: description has trailing whitespace
and alot more similar Config error's.
I can't say what mod that is or if that error is important.
From my feeling it is just a minor thing because there are some whitespace when Rimworld don't exceptect them.
You can try to do a search inside your Mods folder for "ZBiome" and the result maybe point you at the mod.

Quote
[HugsLib][warn] Missing enum setting labels for enum SimpleSidearms.Globals+Preset
Can't say why hugslib give out a warning. I don't get any. But since it is a warning you can ignore it.
You can try to rename the Config folder into _Config just to see if that helps.

RDDleav

  • Muffalo
  • *
  • Posts: 4
  • Refugee
    • View Profile
Re: Debug log filled with yellow and red errors
« Reply #4 on: February 13, 2021, 12:27:01 PM »

Alright, thanks!
Logged

RDDleav

  • Muffalo
  • *
  • Posts: 4
  • Refugee
    • View Profile
Re: Debug log filled with yellow and red errors
« Reply #5 on: February 13, 2021, 01:20:50 PM »

Quote
Mod Large Faction Bases: targetVersion field is obsolete, use supportedVersions instead.
That mod is made for 1.0 and not for 1.2 thats why you got that msg.
A quick check at the workshop show the mod is made for 1.2 too.
You either use a wrong version or the mod got some wrong conficuration.

Quote
Config error in ZBiome_Plant_WildRose: description has trailing whitespace
and alot more similar Config error's.
I can't say what mod that is or if that error is important.
From my feeling it is just a minor thing because there are some whitespace when Rimworld don't exceptect them.
You can try to do a search inside your Mods folder for "ZBiome" and the result maybe point you at the mod.

Quote
[HugsLib][warn] Missing enum setting labels for enum SimpleSidearms.Globals+Preset
Can't say why hugslib give out a warning. I don't get any. But since it is a warning you can ignore it.
You can try to rename the Config folder into _Config just to see if that helps.
Um, sorry I think bug because of language, idk, but when this language is turned on I have some errors.How can I fix this?
« Last Edit: February 13, 2021, 01:22:54 PM by RDDleav »
Logged

Canute

  • Transcendent
  • *****
  • Posts: 9906
  • Refugee
    • View Profile
Re: Debug log filled with yellow and red errors
« Reply #6 on: February 13, 2021, 04:15:31 PM »

Translations are community based.
I think you was russian
https://ludeon.com/forums/index.php?topic=3000.0
But not all mods have a proper translation or support languages.
That's why i keep playing at english even when it isn't my one.