Ludeon Forums

Ludeon Forums

  • April 04, 2020, 07:54:27 AM
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

Poll

Do you use the hivemind system?

NO
YES

Pages: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 24

Author Topic: [A11] Apothecarius FD - A11 FIXES - YOU NEED THOSE (19.06.2015)  (Read 180468 times)

Hellespont

  • Muffalo
  • *
  • Posts: 4
  • Refugee
    • View Profile
Re: [MOD] [ALPHA 7] Apothecarius Seven - HOTFIXERINO (11.10.14)
« Reply #120 on: October 20, 2014, 01:42:35 PM »

You dont grain crafting because making medicine give a slight medical skill gain ;)

AHA!!
I bad sight status. haha ;;;
next time, i will see well.  ;D
Logged

Inacio

  • Drifter
  • **
  • Posts: 26
  • Organ trafficker
    • View Profile
Re: [MOD] [ALPHA 7] Apothecarius Seven - HOTFIXERINO (11.10.14)
« Reply #121 on: October 20, 2014, 04:46:00 PM »

How do I make my guys use the Soylent Green?
Logged

JuliaEllie

  • Colonist
  • ***
  • Posts: 774
  • I am the one who mods.
    • View Profile
Re: [MOD] [ALPHA 7] Apothecarius Seven - HOTFIXERINO (11.10.14)
« Reply #122 on: October 20, 2014, 04:55:53 PM »

How do I make my guys use the Soylent Green?

It works as food ingredient for meals

Inacio

  • Drifter
  • **
  • Posts: 26
  • Organ trafficker
    • View Profile
Re: [MOD] [ALPHA 7] Apothecarius Seven - HOTFIXERINO (11.10.14)
« Reply #123 on: October 20, 2014, 08:31:35 PM »

How do I make my guys use the Soylent Green?

It works as food ingredient for meals

It isn't really working for me, is there any requirement?

http://puu.sh/ckad9/7533f3e709.jpg
Logged

JuliaEllie

  • Colonist
  • ***
  • Posts: 774
  • I am the one who mods.
    • View Profile
Re: [MOD] [ALPHA 7] Apothecarius Seven - HOTFIXERINO (11.10.14)
« Reply #124 on: October 21, 2014, 04:11:34 AM »

just allow it as cooking ingredient. Its under meat.

MisterLock

  • Colonist
  • ***
  • Posts: 103
  • Raider
    • View Profile
Re: [MOD] [ALPHA 7] Apothecarius Seven - HOTFIXERINO (11.10.14)
« Reply #125 on: October 21, 2014, 06:19:56 PM »

Jullia.I am going to try to upload a screenshot here with my problem.I've been pulling my hair out of my head for the past 2-3 days trying to get this stupid damn error to got away,but It just won't.Every single time I load the game my operation table doesn't work.I've been trying to fiddle with the mods and I eventually get it to work,but I can only perform vanilla operations and amputations,which basically nullifies the objective of me installing these health mods.
If you have any idea as to what could be causing the console eror please do let me know.I've even tried disabling EDB's interface mod since I saw that for some people that was the solution(In GottJammern's mod post) but that didn't solve it either

http://i.imgur.com/2tIh9rn.png
Logged
To each his own.

Girlinhat

  • Drifter
  • **
  • Posts: 86
  • Refugee
    • View Profile
Re: [MOD] [ALPHA 7] Apothecarius Seven - HOTFIXERINO (11.10.14)
« Reply #126 on: October 21, 2014, 08:20:39 PM »

I loaded a game and my entire hive had zero skill.  What do?
Bump.
Logged

JuliaEllie

  • Colonist
  • ***
  • Posts: 774
  • I am the one who mods.
    • View Profile
Re: [MOD] [ALPHA 7] Apothecarius Seven - HOTFIXERINO (11.10.14)
« Reply #127 on: October 22, 2014, 12:50:04 AM »

I loaded a game and my entire hive had zero skill.  What do?
Bump.

I dont know what you did wrong - there are many reasons for that to happen. But for now all you have to do is to assimilate some people to get fresh skill levels into the hivemind

JuliaEllie

  • Colonist
  • ***
  • Posts: 774
  • I am the one who mods.
    • View Profile
Re: [MOD] [ALPHA 7] Apothecarius Seven - HOTFIXERINO (11.10.14)
« Reply #128 on: October 22, 2014, 01:04:48 AM »

Jullia.I am going to try to upload a screenshot here with my problem.I've been pulling my hair out of my head for the past 2-3 days trying to get this stupid damn error to got away,but It just won't.Every single time I load the game my operation table doesn't work.I've been trying to fiddle with the mods and I eventually get it to work,but I can only perform vanilla operations and amputations,which basically nullifies the objective of me installing these health mods.
If you have any idea as to what could be causing the console eror please do let me know.I've even tried disabling EDB's interface mod since I saw that for some people that was the solution(In GottJammern's mod post) but that didn't solve it either

http://i.imgur.com/2tIh9rn.png

It looks like something messing around with the drop down menu in the operations tab. Its an Argument exception so it must be a method which is in direct relation with drawing/building the drop down menu. I wouldnt bet money on it but Im fairly sure it is EdB.
Did you restart the game after changing the mods? I recommend to restart the game after every mod change or after finnishing a game because the game does not purge global variables and definitions it only Adds to the database.

MisterLock

  • Colonist
  • ***
  • Posts: 103
  • Raider
    • View Profile
Re: [MOD] [ALPHA 7] Apothecarius Seven - HOTFIXERINO (11.10.14)
« Reply #129 on: October 22, 2014, 07:35:27 AM »

Quote
But for now all you have to do is to assimilate some people to get fresh skill levels into the hivemind

That sounds evil
« Last Edit: October 22, 2014, 07:50:26 AM by MisterLock »
Logged
To each his own.

JuliaEllie

  • Colonist
  • ***
  • Posts: 774
  • I am the one who mods.
    • View Profile
Re: [MOD] [ALPHA 7] Apothecarius Seven - HOTFIXERINO (11.10.14)
« Reply #130 on: October 22, 2014, 07:59:17 AM »

Quote
But for now all you have to do is to assimilate some people to get fresh skill levels into the hivemind

That sounds evil

yeah in the grim dark future of the RimWorlds there is a lot of weird and evil stuff :D

matty491

  • Muffalo
  • *
  • Posts: 8
  • Refugee
    • View Profile
Re: [MOD] [ALPHA 7] Apothecarius Seven - HOTFIXERINO (11.10.14)
« Reply #131 on: October 22, 2014, 08:35:06 AM »

I just can't get this to work! I've got a fresh install on rimworld alpha 7. A fresh install of recipe nurse and apothecarius and it just will not work. I have the drone core in my stockpile zone, I have the hive control centre powered and a medical bed but I just can't install a drone core into a colonist. It doesn't recognise it.
Logged

Evul

  • Moderator
  • Planetologist
  • ***
  • Posts: 1656
  • Quality Assurance
    • View Profile
    • Evul Development
Re: [MOD] [ALPHA 7] Apothecarius Seven - HOTFIXERINO (11.10.14)
« Reply #132 on: October 22, 2014, 08:40:46 AM »

Quote
But for now all you have to do is to assimilate some people to get fresh skill levels into the hivemind

That sounds evil

yeah in the grim dark future of the RimWorlds there is a lot of weird and evil stuff :D

Did some one say evul?!

The mod seams to have cool stuff haven't tried it yet but will give it a try! :)

Minus

  • Colonist
  • ***
  • Posts: 145
  • Cyberneticist Unicorn
    • View Profile
Re: [MOD] [ALPHA 7] Apothecarius Seven - HOTFIXERINO (11.10.14)
« Reply #133 on: October 23, 2014, 10:47:06 PM »

This is a great looking mod! Not tried it out fully yet, but I can already tell that with my Extended Surgery mod and yours together, the amount of butchering I can do to someone is going to be wonderful!
Logged

Our cybernetic hearts mean we care more!
Mods: Extended Surgery and Bionics, Brain Surgery, Medical XP Balance

dotsnake

  • Drifter
  • **
  • Posts: 54
  • Refugee
    • View Profile
Re: [MOD] [ALPHA 7] Apothecarius Seven - HOTFIXERINO (11.10.14)
« Reply #134 on: October 26, 2014, 09:48:38 PM »

so More Bionic part mod is not compatible with EDB interface, do I need to put More Bionic Part for this patch to work? also, can you put a patch that makes EDB Interface and More Bionic Part compatible?
Pages: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 24