Ludeon Forums

Ludeon Forums

  • March 31, 2020, 05:59:39 AM
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

Author Topic: Unable to load up game :-  (Read 2179 times)

Screchi20

  • Muffalo
  • *
  • Posts: 6
  • Refugee
    • View Profile
Unable to load up game :-
« on: November 04, 2013, 06:41:54 PM »

Hello ,

I read the bug that when the game loads up there is a chance that the screen is black ,
I have been attempting to move the screen but I can't load the game up in windowed mode either can i selet is on my task bar and make is smaller , Any solutions ?

-Many Thanks
-Screchi20
Logged

enystrom8734

  • QA Specialist
  • Global Moderator
  • Colonist
  • ****
  • Posts: 261
  • I get paid to break things.
    • View Profile
Re: Unable to load up game :-
« Reply #1 on: November 05, 2013, 11:44:25 AM »

Sorry, when you mean load up game, do you get to the main menu or is this when you select New Colony? This information will be very helpful.
Logged
E Nystrom - @enystrom8734

Screchi20

  • Muffalo
  • *
  • Posts: 6
  • Refugee
    • View Profile
Re: Unable to load up game :-
« Reply #2 on: November 06, 2013, 08:59:00 AM »

I know it says when you load up the game is black , But i mean when i originally load up rimworld i can't do anything as its just black and i can't move my window.

-Many Thanks
-Screchi20
Logged

enystrom8734

  • QA Specialist
  • Global Moderator
  • Colonist
  • ****
  • Posts: 261
  • I get paid to break things.
    • View Profile
Re: Unable to load up game :-
« Reply #3 on: November 06, 2013, 10:07:59 AM »

In that case, please provide us with your operating system and any other pertinent system information please.

If we are unable to solve this problem hotfix 253 will be releasing in a little while and might solve your issue.
« Last Edit: November 06, 2013, 10:09:39 AM by enystrom8734 »
Logged
E Nystrom - @enystrom8734

Screchi20

  • Muffalo
  • *
  • Posts: 6
  • Refugee
    • View Profile
Re: Unable to load up game :-
« Reply #4 on: November 06, 2013, 10:42:00 AM »

64 bit OS
Windows 7

Sorry if i sound extremely "derpy" and stupid xD

-Many thanks
-Screchi20
Logged

enystrom8734

  • QA Specialist
  • Global Moderator
  • Colonist
  • ****
  • Posts: 261
  • I get paid to break things.
    • View Profile
Re: Unable to load up game :-
« Reply #5 on: November 06, 2013, 11:22:50 AM »

Ok, why cant you move your window?
Logged
E Nystrom - @enystrom8734

Screchi20

  • Muffalo
  • *
  • Posts: 6
  • Refugee
    • View Profile
Re: Unable to load up game :-
« Reply #6 on: November 06, 2013, 11:43:16 AM »

Well I don't really how to :/ I tried Shift+Right Click on it on the task bar , but it doesn't select rimworld
Logged