Ludeon Forums

Ludeon Forums

  • November 29, 2022, 06:56:53 AM
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  
Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 16

Author Topic: [1.4-1.0] Tech Advancing (1.9.8)  (Read 304996 times)

Xeferah

  • Muffalo
  • *
  • Posts: 14
  • Refugee
    • View Profile
Re: [A15] GHXX's Tech Advancing (1.3)
« Reply #30 on: November 16, 2016, 03:01:28 AM »

Can this mod also be found in the steam workshop?

EDIT: Nevermind, I found it. Not easy to find with all those mods out there :-P
« Last Edit: November 16, 2016, 03:06:25 AM by Xeferah »
Logged

Rovhar Andin

  • Muffalo
  • *
  • Posts: 4
  • Refugee
    • View Profile
Re: [A16] GHXX's Tech Advancing (1.4)
« Reply #31 on: December 20, 2016, 04:40:30 PM »

Hello, great mod but I have a problem since today.
I can't load my saves or start a game with the mod installed.
I've tried to re-install it for A15 but the game says that it's the 0.16.1393 (not sure of the 4 last numbers) version even when I download the A15 version...
Logged

GHXX

  • Colonist
  • ***
  • Posts: 117
  • Tinkering with C# all night
    • View Profile
Re: [A16] GHXX's Tech Advancing (1.4)
« Reply #32 on: December 20, 2016, 05:09:44 PM »

make sure that you chose the A15 mod download here on the forum. The steam version is always the newest one.
« Last Edit: December 20, 2016, 05:12:23 PM by GHXX »
Logged

Rovhar Andin

  • Muffalo
  • *
  • Posts: 4
  • Refugee
    • View Profile
Re: [A16] GHXX's Tech Advancing (1.4)
« Reply #33 on: December 21, 2016, 04:40:31 AM »

Yes, I did that, I download the A15 and A16 versions and the game says both of them are for rimworld 0.16.xxxx.
Logged

Alenerel

  • Guest
Re: [A16] GHXX's Tech Advancing (1.4)
« Reply #34 on: December 21, 2016, 04:42:50 AM »

I like your mod. The only complaint I have is that I think that it shouldnt use a button in the lower screen but instead it should have a config in the options screen.
Logged

GHXX

  • Colonist
  • ***
  • Posts: 117
  • Tinkering with C# all night
    • View Profile
Re: [A16] GHXX's Tech Advancing (1.4)
« Reply #35 on: December 21, 2016, 06:32:08 PM »

Yes, I did that, I download the A15 and A16 versions and the game says both of them are for rimworld 0.16.xxxx.
Have you got a screenshot or a log with errors?


I like your mod. The only complaint I have is that I think that it shouldnt use a button in the lower screen but instead it should have a config in the options screen.
I'll investigate that once i solve the errors that have been reported.
« Last Edit: December 21, 2016, 06:33:47 PM by GHXX »
Logged

gendalf

  • Drifter
  • **
  • Posts: 94
  • Refugee
    • View Profile
Re: [A16] GHXX's Tech Advancing (1.4)
« Reply #36 on: December 22, 2016, 11:13:10 PM »

maybe the config button shouldn't be part of the bottom toolbar - it's already cluttered
Logged

GHXX

  • Colonist
  • ***
  • Posts: 117
  • Tinkering with C# all night
    • View Profile
Re: [A16] GHXX's Tech Advancing (1.4)
« Reply #37 on: December 23, 2016, 08:50:44 AM »

im working on it

Love

  • Colonist
  • ***
  • Posts: 279
  • Refugee
    • View Profile
Re: [A16] GHXX's Tech Advancing (1.4)
« Reply #38 on: December 24, 2016, 04:56:12 AM »

You should probably move away from the MapComponent method if at all possible.
Logged

Raccoon

  • Colonist
  • ***
  • Posts: 114
  • Refugee
    • View Profile
Re: [A16] GHXX's Tech Advancing (1.4)
« Reply #39 on: December 24, 2016, 05:55:39 AM »

woud it be possible to add this mod in steam?
Logged

GHXX

  • Colonist
  • ***
  • Posts: 117
  • Tinkering with C# all night
    • View Profile
Re: [A16] GHXX's Tech Advancing (1.4)
« Reply #40 on: December 26, 2016, 01:49:55 PM »

You should probably move away from the MapComponent method if at all possible.
Why is that?
woud it be possible to add this mod in steam?
This mod is on steam:
http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=735268789

Love

  • Colonist
  • ***
  • Posts: 279
  • Refugee
    • View Profile
Re: [A16] GHXX's Tech Advancing (1.4)
« Reply #41 on: December 26, 2016, 01:54:42 PM »

Why is that?
Bad things can happen if you want to remove the mod later, but with a straight up detour that won't happen.
Logged

GHXX

  • Colonist
  • ***
  • Posts: 117
  • Tinkering with C# all night
    • View Profile
Re: [A16] GHXX's Tech Advancing (1.4)
« Reply #42 on: December 26, 2016, 03:04:58 PM »

Why is that?
Bad things can happen if you want to remove the mod later, but with a straight up detour that won't happen.
1. Its definitely better than storing what i want in a text file or somewhere else. because if that save file would be used on another pc all configs wont be there if they just copy the map file.

2. I have not seen anything happen when i removed it. If errors occur then ill see about another way of storing information.

LycanBlackpaw

  • Muffalo
  • *
  • Posts: 11
  • Wolf In Spaaaace!
    • View Profile
Re: [A16] GHXX's Tech Advancing (1.4)
« Reply #43 on: December 29, 2016, 06:10:00 PM »

EDIT: Ignore this. It fixed itself when I reloaded the game for the second time (I moved the mod to the bottom of the list)
« Last Edit: December 29, 2016, 06:19:14 PM by LycanBlackpaw »
Logged

sirgzu

  • Colonist
  • ***
  • Posts: 187
  • Refugee
    • View Profile
Re: [A16] GHXX's Tech Advancing (1.4)
« Reply #44 on: January 03, 2017, 03:55:35 PM »

When starting a game with the tribe scenario and mod default settings, I start at industrial tech level instead of neolithic.

Is this normal considering there are a few tech researched in this scenario? I would have expected to start at neolithic.
Logged
Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 16