Ludeon Forums

Ludeon Forums

  • August 18, 2019, 12:56:12 AM
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  
Pages: [1] 2

Author Topic: [A15] Time-of-Day Switches  (Read 9713 times)

merthsoft

  • Drifter
  • **
  • Posts: 67
  • Refugee
    • View Profile
[A15] Time-of-Day Switches
« on: October 06, 2016, 09:44:59 PM »

Hello! I've created a mod that enables power switches to be configured to be on or off depending on the current in-game time.

Steam download: http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=776114412
Stand alone download: http://merthsoft.com/TimerSwitches_3.zip



Thanks to Dingo and avilmask testing, suggestions, and XML help :)

License is WTFPL.
Logged

orannj

  • Drifter
  • **
  • Posts: 76
  • Refugee
    • View Profile
Re: [A15] Time-of-Day Switches
« Reply #1 on: October 06, 2016, 09:58:40 PM »

Very cool. :)
Logged

Dingo

  • Colonist
  • ***
  • Posts: 513
  • Mod Author
    • View Profile
    • Steam Profile
Re: [A15] Time-of-Day Switches
« Reply #2 on: October 06, 2016, 10:04:08 PM »

Good to see it finally released!

kaptain_kavern

  • Planetologist
  • ****
  • Posts: 2074
  • started 10 mods in one tick.
    • View Profile
    • RimWorldMod Slack - A place for live chatting about RimWorld modding
Re: [A15] Time-of-Day Switches
« Reply #3 on: October 06, 2016, 10:08:21 PM »

Simple and yet was lacking.
Brilliant

Thanks for this one

Nommy

  • Drifter
  • **
  • Posts: 41
  • Buttons are not toys
    • View Profile
Re: [A15] Time-of-Day Switches
« Reply #4 on: October 06, 2016, 10:37:04 PM »

Nice idea, looks cool. One question: does this modify the vanilla switch or add a separate time based power switch?

The reason I ask is there are a couple of mods which modify the vanilla switch and AFAIK they aren't compatible with each other because they weren't implemented as new buildings or whatever switches are and if this mod does the same it's going to be incompatible with them too which would be a shame.

merthsoft

  • Drifter
  • **
  • Posts: 67
  • Refugee
    • View Profile
Re: [A15] Time-of-Day Switches
« Reply #5 on: October 07, 2016, 09:47:05 AM »

This adds a new building entirely, so it should be compatible with the other mods :)

Glad everyone likes it!
Logged

BlackSmokeDMax

  • Planetologist
  • ****
  • Posts: 1701
  • Don't Have To Live Like A...
    • View Profile
Re: [A15] Time-of-Day Switches
« Reply #6 on: October 07, 2016, 12:14:05 PM »

Thanks for the release!

Nommy

  • Drifter
  • **
  • Posts: 41
  • Buttons are not toys
    • View Profile
Re: [A15] Time-of-Day Switches
« Reply #7 on: October 08, 2016, 09:59:44 AM »

This adds a new building entirely, so it should be compatible with the other mods :)
Nice, thanks!

sidfu

  • Colonist
  • ***
  • Posts: 620
  • Refugee
    • View Profile
Re: [A15] Time-of-Day Switches
« Reply #8 on: October 08, 2016, 10:16:03 AM »

there was alrady a mod that did this and more aka senseingg eneimis and if a person in the room but think it got abandoned 2 alpha ago.

harpo99999

  • Planetologist
  • ****
  • Posts: 1037
  • Refugee
    • View Profile
Re: [A15] Time-of-Day Switches
« Reply #9 on: October 08, 2016, 03:32:59 PM »

there is haplo's power switch mod, that has timers, pawn in roon, pawn nearby and enemies in 90 tiles fnctions, and it IS a15 released
Logged

Serenity

  • Colonist
  • ***
  • Posts: 801
  • Refugee
    • View Profile
Re: [A15] Time-of-Day Switches
« Reply #10 on: October 08, 2016, 03:46:02 PM »

The interface here is better though. And in Haplo's mod you need two researches to get to timers. That's not to say it's bad. I guess it's personal preference, but if all you want is timed switches, it's bit awkward.
Logged

Dingo

  • Colonist
  • ***
  • Posts: 513
  • Mod Author
    • View Profile
    • Steam Profile
Re: [A15] Time-of-Day Switches
« Reply #11 on: October 08, 2016, 03:48:10 PM »

I personally intend to use both when I'm done fussing about and actually play. I think merth was talking about trying to integrate it into Haplo's mod which would also be great (just replace the timing function there with this one).

123nick

  • Colonist
  • ***
  • Posts: 389
  • Refugee
    • View Profile
Re: [A15] Time-of-Day Switches
« Reply #12 on: October 08, 2016, 09:07:43 PM »

could you make this switch a seperate object? many mods already modify the default switch. it may cause even more incompatabilities.
Logged

Dingo

  • Colonist
  • ***
  • Posts: 513
  • Mod Author
    • View Profile
    • Steam Profile
Re: [A15] Time-of-Day Switches
« Reply #13 on: October 08, 2016, 09:20:54 PM »

It's not the default switch.

merthsoft

  • Drifter
  • **
  • Posts: 67
  • Refugee
    • View Profile
Re: [A15] Time-of-Day Switches
« Reply #14 on: October 08, 2016, 09:21:26 PM »

It is currently a separate object. It would be cool if it could also be added into Haplo's mod, so people who want to whole shebang just need one mod, but people who just one the time-of-day stuff could use this one.
Logged
Pages: [1] 2