Ludeon Forums

Ludeon Forums

  • June 17, 2019, 01:01:31 AM
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

Author Topic: [Solved] Please help me!! What am I doing wrong??  (Read 944 times)

BE4R

  • Muffalo
  • *
  • Posts: 2
  • Refugee
    • View Profile
[Solved] Please help me!! What am I doing wrong??
« on: March 31, 2017, 05:47:34 AM »

I'm new here, so I apologize if this is in the wrong place.  Anyhow, I can't seem to figure out how to use the stockpile's hit point and quality filters/ sliders, so I came here with the hope that somebody might be able to assist me.  I've looked around already to no avail.  The closest thing I've found is a bug report that alluded to the quality filter for artwork; whereby, stockpiles were accepting all qualities of art despite the player having them set for a specific quality.

I seem to have encountered a similar situation but with the hit point filter and with clothing instead of art.  The pictures attached hereto might be able to shed some light on what I'm getting at.

If this is a known issue, I apologize for wasting your time and if it's just me being stupid....well, ditto.  In any case, some assistance would be greatly appreciated. Thank You kindly.

[attachment deleted by admin due to age]
« Last Edit: March 31, 2017, 07:43:25 AM by Shinzy »
Logged

Greep

  • Colonist
  • ***
  • Posts: 727
  • Refugee
    • View Profile
Re: Please help me!! What am I doing wrong??
« Reply #1 on: March 31, 2017, 06:02:16 AM »

Only thing that comes to mind is zoning issues if your pawn is not set to unrestricted, or just has no path to the place in general.  Can your pawn move it without quality filters?  Could also be rounding error, does 51% work? And drafting, then undrafting then trying?  Otherwise, might be a bug.
Logged
1.0 Mods: Raid size limiter:
https://ludeon.com/forums/index.php?topic=42721.0

MineTortoise:
https://ludeon.com/forums/index.php?topic=42792.0
HELLO!

(WIPish)Strategy Mode: The experienced player's "vanilla"
https://ludeon.com/forums/index.php?topic=43044.0

BE4R

  • Muffalo
  • *
  • Posts: 2
  • Refugee
    • View Profile
Re: Please help me!! What am I doing wrong??
« Reply #2 on: March 31, 2017, 06:07:30 AM »

I figured it out. It was me just being dumb. Hehe.

I failed to check "Allow non deadman's apparel".
I really should try and get some sleep...

Thanks for the prompt reply though.
Logged

Shinzy

  • Battering ram
  • Global Moderator
  • Transcendent
  • ****
  • Posts: 3027
  • Ramming speeed!
    • View Profile
    • My mods, all of them!
Re: Please help me!! What am I doing wrong??
« Reply #3 on: March 31, 2017, 07:42:00 AM »

I figured it out. It was me just being dumb. Hehe.

I failed to check "Allow non deadman's apparel".
I really should try and get some sleep...

Thanks for the prompt reply though.

Thank you for reporting back! :p
Logged