Ludeon Forums

Ludeon Forums

  • August 25, 2019, 02:25:03 PM
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

Poll

How you relate for the full removing automatic turrets?

Positive. It's realistic. Fight with killboxes continues.
Negative. Make a button to kill all enemies in one click.

Pages: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 456

Author Topic: [1.0] [PROJECT] Hardcore SK project v7: Sunrise  (Read 1750174 times)

Canute

  • Transcendent
  • *****
  • Posts: 7555
  • Refugee
    • View Profile

The normal concrete mixer is working well. Just the Electical isn't.
Logged

Mechanoid Hivemind

  • Colonist
  • ***
  • Posts: 577
  • All Knowing overlord
    • View Profile

The normal concrete mixer is working well. Just the Electical isn't.
Hm let me give it a shot but keep looking in to it. Until the use the hand cranked one
Logged
The individual is obsolete. When you and your kind are extinct, we will cleanse our collective memory of the stain of your existence.

skyarkhangel

  • Colonist
  • ***
  • Posts: 650
  • Skynet machine
    • View Profile

The normal concrete mixer is working well. Just the Electical isn't.
Hm let me give it a shot but keep looking in to it. Until the use the hand cranked one

Sorry, i forgot to register "WorkGiverDef" to electric mixer :(

Just copy near with simple electric mixer workgiverdef. into Industrialisation_SK/Defs/WorkGiverDefs/COWorkGivers.xml

they differ only by the letter "E"   "EMixconcrete"


  <WorkGiverDef>
    <defName>DoBillsEMixconcrete</defName>
    <giverClass>WorkGiver_DoBill</giverClass>
    <workType>Crafting</workType>
    <singleBillGiverDef>EConcreteMixer</singleBillGiverDef>
    <verb>mix</verb>
    <gerund>mixing</gerund>
    <requiredCapacities>
      <li>Manipulation</li>
    </requiredCapacities>
  </WorkGiverDef>
« Last Edit: June 27, 2015, 08:36:44 PM by skyarkhangel »
Logged

Mechanoid Hivemind

  • Colonist
  • ***
  • Posts: 577
  • All Knowing overlord
    • View Profile

The normal concrete mixer is working well. Just the Electical isn't.
Hm let me give it a shot but keep looking in to it. Until the use the hand cranked one

Sorry, i forgot to register "workingdef" to electric mixer :(
So does this mean i have to start over???? D:
Logged
The individual is obsolete. When you and your kind are extinct, we will cleanse our collective memory of the stain of your existence.

skyarkhangel

  • Colonist
  • ***
  • Posts: 650
  • Skynet machine
    • View Profile

The normal concrete mixer is working well. Just the Electical isn't.
Hm let me give it a shot but keep looking in to it. Until the use the hand cranked one

Sorry, i forgot to register "workingdef" to electric mixer :(
So does this mean i have to start over???? D:

Electric ConcreteMixer fix 1.7b
https://yadi.sk/d/Nval-TRohX9jM
Logged

Mechanoid Hivemind

  • Colonist
  • ***
  • Posts: 577
  • All Knowing overlord
    • View Profile

The normal concrete mixer is working well. Just the Electical isn't.
Hm let me give it a shot but keep looking in to it. Until the use the hand cranked one

Sorry, i forgot to register "workingdef" to electric mixer :(
So does this mean i have to start over???? D:

Electric ConcreteMixer fix 1.7b
https://yadi.sk/d/Nval-TRohX9jM
Is this compatible with current saves?
Logged
The individual is obsolete. When you and your kind are extinct, we will cleanse our collective memory of the stain of your existence.

skyarkhangel

  • Colonist
  • ***
  • Posts: 650
  • Skynet machine
    • View Profile

The normal concrete mixer is working well. Just the Electical isn't.
Hm let me give it a shot but keep looking in to it. Until the use the hand cranked one

Sorry, i forgot to register "workingdef" to electric mixer :(
So does this mean i have to start over???? D:

Electric ConcreteMixer fix 1.7b
https://yadi.sk/d/Nval-TRohX9jM
Is this compatible with current saves?

Yea. Copy and reload game.
Logged

mmx29

  • Muffalo
  • *
  • Posts: 1
  • Refugee
    • View Profile

Hey,
I am having issues with growing stuff - i seem only to be able to select the basic items to grow - after researching Agriculture 1 I don't get any new options unlocked for the growing zones.

P.s Спасибо за классный модпак. Сложно выживать шопиздец, но очень интересно.
Logged

Mechanoid Hivemind

  • Colonist
  • ***
  • Posts: 577
  • All Knowing overlord
    • View Profile

How can i change the construction time? cause it took my lvl 7 construction worker a whole day to make the research bench?
Logged
The individual is obsolete. When you and your kind are extinct, we will cleanse our collective memory of the stain of your existence.

NemesisN

  • Colonist
  • ***
  • Posts: 256
  • Refugee
    • View Profile
    • RimWorld fan community group on Facebook

Hardcore you say ?

Logged
Join the RimWorld fan community group on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1404635226524821/

Canute

  • Transcendent
  • *****
  • Posts: 7555
  • Refugee
    • View Profile

Geothermal heater,
you can't place it anywhere, not on a geysire (place already occupied) nor somewhere else.
Geothermal generator works.

Every faction use/spawn not with ghillie overalls instead of Parka's.
Ok you didn't create a special faction for the Marine weapon/armor but i think it isn't ok that any other faction even tribe's use these.
« Last Edit: June 28, 2015, 05:54:54 AM by Canute »
Logged

arc89

  • Muffalo
  • *
  • Posts: 5
  • Refugee
    • View Profile

Quote from: skyarkhangel

Electric ConcreteMixer fix 1.7b
[url=https://yadi.sk/d/Nval-TRohX9jM
https://yadi.sk/d/Nval-TRohX9jM[/url]

This one is wrong, you should upload it again mate. I belive there should be <singleBillGiverDef>EConcreteMixer</singleBillGiverDef>
instead
<singleBillGiverDef>EMixconcrete</singleBillGiverDef>
 :)
Logged

Mechanoid Hivemind

  • Colonist
  • ***
  • Posts: 577
  • All Knowing overlord
    • View Profile

http://puu.sh/iFXj8/092f5c4370.png

^^^^ i think hes right cause my game is freaking out hard core. There are more just like that, But i just grabbed what i could
Logged
The individual is obsolete. When you and your kind are extinct, we will cleanse our collective memory of the stain of your existence.

Canute

  • Transcendent
  • *****
  • Posts: 7555
  • Refugee
    • View Profile

Droid's use steel and plasteel ore to build, shouldn't that be (pla)steel bar ?
And they use Circuits, these should be Electronic chips.
There is no need to create another item.
Logged

Pardon

  • Muffalo
  • *
  • Posts: 2
  • Refugee
    • View Profile

Tnx for great modpack!

But have a trouble and can't find any solution. I can't power up a steam generator. Test all possible variants - make a hopers around it, rotated by 180 degrees. How i can do this?

Ru version:
Спасибо за отличный модпак!
Столкнулся с проблемой, к которой не смог найти решения. Самый первый генератор (который паровой) не могу запитать. Я обставил его хоперами во всех возможных вариациях и со всех сторон, все хоперы - максимальный приоритет на получение дров - однако ни вручную, ни автоматически в них бревна не несут.
Что можно сделать?
something you do wrong... without any additional storage settings works fine..




I'm created new game and all works fine. May be it's a random bug. Anyway thanks for your help.
Logged
Pages: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 456